Activitat escolar. Albergs Xanascat

Activitat escolar. Albergs Xanascat

Una Eina al Servei de l'Escola

PROGRAMA ESCOLAR 2018-2019

El programa d'activitats escolars, "Una eina al servei de l'escola" vol ser un instrument didàctic tant per als professionals de l'ensenyament com per als diferents actors del món educatiu per tal de reforçar les matèries del currículum escolar.

Ens proposem, a través de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) i dels més de 50 albergs que la integren, millorar el coneixement no només de la matèria directament tractada, sinó també del territori, la història, la cultura i la natura del nostre país.

El programa d'activitats escolars té com a finalitats:

- La seguretat, requisit essencial en les nostres instal·lacions i activitats. Complim amb cura els decrets que regulen les activitats per a menors de 18 anys i els reglaments que regeixen les instal·lacions destinades a activitats amb infants i joves.

- L'assessorament tècnic: visitem les escoles per informar del ventall de possibilitats que ofereix la XANASCAT.

- L'ajut als professionals de l'educació. Oferim una gratuïtat a professors per cada 10 alumnes amb programa d'activitats i una gratuïtat cada 20 alumnes sense programa d'activitats.

Oferim una gran varietat de programes, treballs de síntesi, projectes de recerca i activitats d'1 dia seguint l'ordre cronològic de continguts, incloent-hi els objectius generals de caràcter educatiu que es pretenen assolir.

Podeu consultar el nou programa en aquest enllaç

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut