Escola de Neu - La Molina

Practica el nòrdic

L’esquí nòrdic o també anomenat esquí de fons, està considerat com un dels esports més complets, atès que el cos treballa sense tensions i al ritme desitjat, la qual cosa el posiciona com un esport poc agressiu, aeròbic i molt complet pels diferents grups musculars que hi intervenen.

La tècnica clàssica és la més tradicional doncs és la que prové directament de les formes primitives de desplaçar-se per la neu. És la més senzilla d’aprendre doncs els gestos bàsics procedeixen del moviment de caminar al que cal afegir un lliscament i una força de braços a través dels bastons. L’esforç que requereix és mínim i per això es practica en terrenys amb relleus suaus i pendents pocs pronunciats.

Si a tot això hi afegim que les estacions d'esquí nòrdic catalanes es troben situades en Parcs Naturals o espais especialment protegits, que les infraestructures que envolten l'esquí nòrdic són molt respectuoses amb l'entorn, ambientalment molt integrades i que permeten el gaudi d'uns entorns naturals molt privilegiats ens trobem amb la unió perfecte on conflueixen la pràctica esportiva en entorns privilegiats.

Si us atreviu doncs des de l’alberg La Valira de La Seu d'Urgell us oferim dos combinats d'aquesta pràctica esportiva a l’estació d'Aransa, la qual forma part del municipi de Lles de Cerdanya i compta amb 32km de pistes d'esquí de fons situades entre les cotes de 1.850 i 2.150 m.


ARANSA: ESTACIÓ D'ESQUÍ NÒRDIC

Alberg La Valira


2 DIES/ 1 NIT - Combinat nòrdic+raquetes
94,89 € / alumne


2 DIES/ 1 NIT - Combinat nòrdic+esquí alpí
124,81 € / alumneINCLOU:

- Allotjament a l'alberg La Valira (La Seu d'Urgell)
- Pensió completa de sopar a dinar (el segon dia el grup pot escollir entre dinar a l'alberg o de pícnic)
- Forfets
- 4 hores de classes d'esquí de fons el primer dia + 3 hores d'excursió amb raquetes o 3 hores d'esquí alpí el segon dia (en funció del combinat escollit)
- Lloguer del material
- Assegurança a pistes
- Gimcana a la Seu d'Urgell
- Festa de cloenda

SERVEIS ADDICIONALS:
Gestió del transport (des de l'escola i des de l'alberg de La Valira fins a Aransa).

  • Agencia Catalana de la Joventut
  •  Contacte
Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut