La tardor tema a tema

Quan la calor de l'estiu ja s'ha esvaït definitivament, la terra, que ja ha llevat fruit, espera la sembra que fructificarà l'any vinent; els arbres perden les fulles després de tenyir-les de tonalitats diverses; i el fred comença a fer-se notar, després del bon temps..

Comença un nou curs escolar, arriba la tardor, i aquesta és també una molt bona època per organitzar una estada amb els vostres alumnes! Enguany us proposem tres propostes diverses molt adequades per realitzar durant el primer trimestre lectiu: la celebració d'una festa popular i ja arrelada: la castanyada; l'inici de la recol·lecció del raïm: la verema així com el procés d'elaboració del vi i del cava català, i ajudar-vos en la tasca d'incorporar els/les alumnes al grup-classe a partir d'un programa d'activitats en equip.

Uns mesos, doncs, amb moltes possibilitats diferents! T'apuntes a la tardor?

Fes tradició: celebra la castanyada!
Descobrir la tardor, un temps caracteritzat pel canvi en els hàbits i els ritmes de la vida quotidiana, a partir d'un dels costums més característics de la diada de Tots Sants que determina l'inici del cicle de la terra: la castanyada.

Per fomentar el diàleg i la comunicació: jocs de col·laboració!
Afavorir la coneixença i la cohesió del grup classe, tan necessària per fomentar les relacions a l'aula i fora d'ella sobretot a principi del curs lectiu i amb els alumnes nouvinguts d'arreu.
Per a alumnes de Cicle Mitjà i Superior de Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat.

Llaurar, esporgar, adobar i a la tardor... VEREMAR!!
Conèixer el procés de producció del vi i el cava a partir del moment culminant en el cicle que cada any viuen els viticultors: la verema.
Per a alumnes de Cicle Superior de Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat.


Preus: (allotjament i activitats del programa)
- Pels alumnes d'Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària: 66,26 € / alumne
- Pels alumnes de Cicle Mitjà i Superior de Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat: 61,01 € / alumne

Preu del dinar addicional del 1er dia: 7,70 € / alumne

Carrer Calàbria 147. 08015 Barcelona. T. 934 838 341. F. 934 838 362
© Agència Catalana de la Joventut